dijous, 4 d’abril del 2013

No és defensable


Recorde que quan estudiava a la universitat, allà pel 2004, a l’ assignatura de Relacions Públiques, la nostra professora ens proposava que havíem d’argumentar de manera positiva el fet que el Partit Popular no volguera fer un debat televisat. Només començar ens vam quedar molt parats, la majoria dels companys i companyes no li vèiem cap punt positiu, més bé semblava un signe de debilitat, el fet de no voler debatre amb el teu oponent. Finalment vaig trobar un argument que fou que tenien tant clar el seu programa i la consistència del mateix, que no calia debatre’l, era perfecte i n’estaven segurs al cent per cent. La veritat aquesta idea no era de les millors, perquè també demostra  una gran supèrbia, però era el millor que va passar pel meu cap aquell dia.

La professora ens deia que havíem d’acostumar-nos a defensar punts de vista amb els que potser no estàvem d’acord al cent per cent, ja que seria molt probable que haguérem de treballar a mitjans de comunicació, empreses o qui sap si per a un partit polític i havíem de saber treure’ns les castanyes del foc.  

De fet, si recordeu un poc, aquell any les eleccions es van veure afectades per l’11M, que va acabar amb un munt de grans mentides per part del Partit Popular, en un intent desesperat de no perdre aquelles eleccions, però que no va servir de res.

Però, ara pensareu tots aquesta reflexió a que ve? Doncs molt senzill, ja hem vist dues vegades comparèixer a Rajoy a través d’una pantalla a la sala de premsa per tal de no acceptar cap pregunta per part dels periodistes. A veure, qui té nassos de defensar aquesta decisió o donar-li una argumentació favorable, perquè com en aquell any 2004, no veig res de positiu, sinó una gran por a les preguntes que faran, per tant el senyor Rajoy s’amaga al seu despatx o on siga i grava un vídeo, sincerament em pareix vergonyós i un gran signe de por i debilitat, són tant poregosos que no s’atreveixen respondre a les preguntes dels periodistes. El gran problema és que aquest home, el nostre president, ha de rendir comptes davant de tots nosaltres i no amagar-se i contar sols el que a ell li interessa i la resta s’ho calla.

No és justificable, és vergonyós! Però ací a València, ja en sabem d’això de no contestar als periodistes, Camps n’era tot un expert, però com que tenia molt de morro almenys es dignava a presentar-se a la roda de premsa.

Ja posats com deia Ángel Martín al seu bloc, més val que penge el vídeo en Youtube, així els periodistes s’estalviaran un viatge i potser encara es trauen uns euros amb la publicitat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada