dijous, 16 de maig del 2013

Hi haurà una novena temporada de How I met your mother


Qualsevol ho podria dir,...esta xica ara que reprèn l’escriptura regular del blog i de sobte para de penjar opinions o ratlladures mentals, de fet alguns dels meus pronòstics han fallat una mica, després vos contaré quins. El cas es que he començat esta setmana a impartir un curs i la preparació del mateix ha sigut durant tot aquest temps que no he escrit, de fet encara em queda prou per preparar i fer, però intentaré recuperar ni que siga almenys la regularitat d’un escrit per setmana :p
Anem de cara a la barraca, el que m’ha portat a escriure, aquesta errada de pronòstic del que vos parlava abans, doncs resulta que és del final de How I met your mother (tranquils que no vos desvelaré res...no faré cap spoiler). El cas és que no acaba la sèrie (com vaig pronosticar), encara que no anava tant errada, ja que la novena temporada serà especial, de fet tal com es diu a la esta pàgina web http://how-i-met-your-mother.wikia.com/wiki/Season_9 els capítols d’esta temporada seran reconeixibles, ja que seran totalment distints de la resta de la sèrie. Però el que realment acaba donant-me un poc la raó es que tota la novena temporada serà durant el cap de setmana de la boda!!! És a dir, argumentalment ja no hi ha res més que contar, la boda i prou, però tota una temporada per a contar això? Ben és cert que hem de veure, encara, com coneix a la que serà la mare dels seu fills... i dic encara, perquè portem 8 temporades i encara no es coneixen!! El que està clar és que faran flashbacks i flash-forwards, tal i com ens tenen acostumats en aquesta sèrie, però n’hauran de fer molts.

Així que la veritat ha sigut un pronòstic errat a mitges...perquè en realitat no queda més que contar la boda. Ara, ja vos dic jo que la boda la veurem ben vista! De fet no pense perdrem cap capítol, perquè de ben segur s’ho hauran de treballar molt per a estirar tant un cap de setmana. Veure’m que ens tenen preparat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada