dijous, 3 de febrer del 2011

Pactar amb el diable

Al Partit Popular igualment que al Partit Socialista han aparegut al llarg de la història diferents casos de corrupció i d'altres tipus de problemes amb la llei, és el que comporta el poder, almenys a nivell autonòmic o estatal. Perquè alcaldies d'Esquerra Unida, Iniciativa, Bloc... si que han hagut i hi hauran. 

Però que tindrà el poder! sembla que et posa just a la vora de la línia que separa el bé del mal. I clar una vegada ja estàs al costat d'eixa línia sembla molt fàcil creuar-la i el poder acaba temptant-te. Eixes temptacions vindrien a ser com una nit de borratxera, en la que et deixes endur i potser acabes a un portal reballat preguntant-te "però com he pogut arribar ací?". I normalment a eixes altures ja és massa tard per corregir o tornar enrere, perquè els que t'han temptat ja no et deixaran tornar a l'altra banda de la línia.

I és que com sempre conten a les pel·lícules o qualsevol novel·la tenim diferents camins a seguir en la nostra vida, alguns no porten enlloc, però hi ha d'altres com el tortuós, llarg i difícil i un altre senzill, curt i ràpid. Si agafem aquest últim camí estem fent un pacte amb el diable i això sempre té unes conseqüències, potser no immediates, però tard o d'hora les hauràs de pagar. I potser en eixe moment la bola s'ha fet tant grossa que ja no té solució.

Menuda reflexió més maniqueista, ja em sabreu disculpar... però de vegades el sembla així de blanc o negre, bo o dolent. Esperem que tot canvie a millor a les pròximes eleccions!

publicat a ARAMULTIMÈDIA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada