divendres, 18 de febrer del 2011

El que val la pena de veritat

Heu reflexionat en les coses que realment valen la pena de veritat, solen ser eixes a les que normalment no els donem molta importància i damunt no valen diners. Perquè són aquelles coses que ens fan sentir bé, especials i que ens donen ales per somniar per lluitar pel que vols i creus, ens donen il·lusió!
La música per a mi i supose com per a molts és una d'eixes coses que val la pena de veritat, perquè pot aconseguir que en un moment donat et sentes especial, diferent...quasi en èxtasi i et dona forces per continuar endavant.
A mi em passa això, he trobat eixes cançons que treuen el millor de mi mateix, que fan que en senta bé i millor que mai. Crec que trobar eixes notes, melodies, lletres, síl·labes que poden fer-te sentir bé és el millor que et pot passar. Perquè eixes músiques aconsegueixen que si estàs passant per un moment personal no del tot bo, aquest es convertisca en un dels millors i així agafes forces i et tornes a aixecar per tornar a bregar amb la vida.
El dimecres per la nit em va passar això al concert d'Els Pets a la Universitat Politècnica de València. Aquell concert no l'havia imaginat ni en el millor dels meus somnis... i mira que últimament somnie de tot. Però eixe concert fou del tot especial, les cançons... "La vida és bonica, però complicada" va donar inici al vol transoceànic, per seguir "Al seient del costat" i repassant algunes com "Cercles viciosos" amb una lletra de vegades difícil de recordar o una grandíssima versió de "Pantalons curts i els genolls pelats". Aquesta és una de les grandeses d'aquest grup, poder veure en concert versions de les seues cançons, per exemple també van fer "Soroll" en una versió més suau, impressionant. Però els grans moments de la nit, la prèvia a "El que val la pena de veritat", el multitudinari "Bona nit" i el final apoteòsic amb "Bon dia".
Crec que el millor que li pot passar a qualsevol persona en esta vida és trobar aquestes cançons especials i gaudir-les en la seua plenitud, en directe, és el millor que hi ha! Perquè si us fixeu, compartir aquests moments és el que val la pena de veritat. Gràcies Lluís, per una nit inoblidable!

P.D. Quines cançons són les que us fan sentit bé?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada