dimarts, 23 de novembre del 2010

Emprenedors i emprenedores mobilitzeu-vos!

Tothom diu que ara és el moment dels emprenedors i emprenedores, se suposa que ells són els que crearan un nou model una nova manera de d'organitzar, de produir, de delegar, de treballar, de respirar, al cap i a la fi de viure. Mare meua! menuda responsabilitat, potser fins i tot una mica massa gran.
A dia de hui, em trobe una mica a meitat camí de llançar-me a fer coses de manera autònoma, ja que ningú em contracta, perquè no? Diuen que els emprenedors són els nous creadors, els que resoldran tot, doncs cal formar part d'això, estar en el lloc adequat i el moment adequat. Ara bé, també pot eixir tot malament i no aportar res i quedar-te pitjor que quan vas començar, ja que perdries la teua inversió econòmica i el teu temps.
També és ben cert que hi ha persones que no tenen esperit emprenedor, és a dir, han nascut per a treballar per a alguna altra persona, normalment un emprenedor o emprenedora. I d'altres han nascut per a muntar i desmuntar nous projectes, perquè el seu cor així els ho demana. Però no sé ben bé en quin dels dos llocs em trobe, perquè totes les dues opcions tenen coses positives. Supose que estic a meitat camí i per això trobe que tot té la seua part bona, perquè clar, el risc que suposa llançar-se al món autònom no sempre és fàcilment assumible per qualsevol persona.
Un altre dels aspectes que expliquen els entesos en el tema és que ara millora la situació del món dels emprenedors i emprenedores amb Internet i tota aquesta revolució que està suposant això de la Web 2.0.
Hem de crear de tindre idees i no tindre por de desenvolupar-les, eixa és la teoria, perquè la pràctica sempre pot suposar més dificultosa, perquè superar la por al possible fracàs no és senzill. A més has de tenir una confiança en tu mateix del tot forta, no dubtar en cap moment que el que estàs tirant endavant és el millor i eixirà excel·lentment. Ànims a tots i totes!

publicat a ARAMULTIMÈDIA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada